Hellefisk med peberrodscreme

Hellefisk med peberrodscreme - opskrift fra Hendes Verden

Hellefisk med peberrodscreme

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 8 personer
Ingredienser

2½ dl cremefraiche 38 %
1 tsk. wasabi eller almindelig
peberrod
salt og peber
16 skiver røget hellefisk
16 grissini
8 salatblade
1 håndfuld kørvel eller dild
peber

  1. Bland wasabi og cremefraiche. Pisk cremen let med håndmikser, til den er cremet, og smag til med salt og peber og eventuelt mere wasabi.
  2. Vikl skiver af hellefisk omkring grissiniene lige inden serveringen, og læg to på hver tallerken. kom en skefuld cremefraiche og et salatblad på hver tallerken. Pynt med kørvel og evt. lidt knust peber.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Hellefisk og Forret