Hellefisk og grønkålssalat

Foto: Anders Schønnemann Hellefisk og grønkålssalat

Hellefisk og grønkålssalat

Hellefisk og grønkålssalat

Sund fisk og vitaminrige grønsager i en skøn forening.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 Person(er)
Ingredienser

Grønkålssalat:
400 g frisk grønkål
1 rødløg
2 æbler
1 granatæble
1 spsk mandler
Dressing:
1 spsk æbleeddike
1 spsk koldpresset rapsolie
1 tsk flydende honning
2 tsk sød sennep
200 g røget hellefisk

Tilbehør:
300 g groft brød, f.eks. speltbrød med chiafrø

Sådan gør du:

Fjern stokken og de grove blade fra grønkålen. Hak grønkålen meget fint. Skær løget i tynde både. Halver æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både. Vend grønkål med løg og æble. Halver granatæblet og pres saft og kerner over salaten. Brug evt. en teske. Rist mandler, hak dem og drys over salaten. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Dryp dressingen over salat og anret med hellefisk. Server med brød.


Energi pr. person: 320 kcal., protein 16%, kulhydrat 54%, fedt 30%

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad og Hellefisk