SPONSORERET indhold
Helstegt kylling med grov mos
En let og lækker hovedret som er nem at lave til gæster.
Ingredienser
1 kylling af god kvalitet
salt og peber.
Mos:
1,2 kg nye kartofler
1 bundt forårsløg, fintsnittet
1 citron, økologisk, saft (til ærter) og skal (til mos)
50 g smør.
Ærter:
20 g smør
600 g ærter i bælg
1 fast salathoved, f.eks.Iceberg, i strimler
1 skalotteløg, finthakket
Sådan laver du helstegt kylling
Gnid kyllingen godt med salt og peber og steg den sprød og gylden i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min.
Vask kartoflerne grundigt, men lad det meste af skrællen sidde på. Kog dem i usaltet vand i ca. 20 min. til de er helt møre. Hæld det meste af vandet fra og mos kartoflerne groft med forårsløg, citronskal og smør. Smag til med salt og peber.
Prøv også grillkylling med salviefyld