Hindbærsnitter med ølandshvedemel
SPONSORERET indhold

Hindbærsnitter med ølandshvedemel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hindbærsnitter er altid et hit. Her har vi kælet lidt ekstra for detaljerne, for at forkæle den søde tand.

Af: Hendes Verden Foto: Hendes Verden
11. jan. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
5 stk.

Ingredienser

175 g smør
250 g hvedemel, f.eks. Ølandshvedemel fra Skærtoftmølle
50 g flormelis
korn af ½ vaniljestang eller 1 tsk. vaniljesukker
2 æggeblommer

Fyld:

2 dl hindbærmarmelade

Glasur:

3 dl flormelis
3 spsk. kogende vand
evt. lidt rød levnedsmiddelfarve

Pynt:

Evt. rød skovsyre

Sådan gør du

  1. Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt flormelis, vanilje og æggeblommer. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm. Lad den hvile 30 min. i køleskab. Del dejen i to stykker. Hvert stykke ruller du ud til en rektangel (8 cm bred og 35 cm lang, dejen skal være ca. ½ cm tyk).
  2. Læg den ene dejplade over på en plade med bagepapir. Fordel hindbærmarmelade over. Læg den anden dejplade over, og pres dejkanterne sammen, så fyldet ikke løber ud.
  3. Bag kagen ved 180 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
  4. Rør glasuren sammen og smør den på, mens kagestykkerne stadig er lune. Skær kagestykkerne i 7 cm brede snitter. Afkøl snitterne.

Anbefalet til dig