Hindbærcooler med melon, jordbær og æblesaft
SPONSORERET indhold

Hindbærcooler med melon, jordbær og æblesaft

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Køl ned i varmen med en lækker hindbærcooler med frisk melon, jordbær og æblesaft.

Af: Nicoline Olsen Foto: VKSTOCKIMAGES
24. jun. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 4 glas

Ingredienser

800 g rørsukker
500 dl vand
1 spsk. friskrevet ingefær
Frugtsaft:
½ vandmelon el. ¼ alt efter størrelse (uden kerner)
200 g hindbær
200 g jordbær
ca. 1 dl ingefærsirup
Desuden:
1 håndfuld isterninger
1 liter koldpresset æblemost

Hindbærcooler med melon, jordbær og æblesaft

  1. Kom sukker, vand og friskrevet ingefær i en gryde, og kog det ind til sirup i en gryde uden låg. Afkøl siruppen. Sigt ingefæren fra, og hæld siruppen på flaske.
  2. Blend frugter og sirup til en tyk saft. Kom 2½ dl vandmelonsaft i et glas med isterninger, og fyld op med æblemost.