SPONSORERET indhold
Hindbærcooler med melon, jordbær og æblesaft
Køl ned i varmen med en lækker hindbærcooler med frisk melon, jordbær og æblesaft.
ca. 4 glas
Ingredienser
800 g rørsukker
500 dl vand
1 spsk. friskrevet ingefær
Frugtsaft:
½ vandmelon el. ¼ alt efter størrelse (uden kerner)
200 g hindbær
200 g jordbær
ca. 1 dl ingefærsirup
Desuden:
1 håndfuld isterninger
1 liter koldpresset æblemost
Hindbærcooler med melon, jordbær og æblesaft
- Kom sukker, vand og friskrevet ingefær i en gryde, og kog det ind til sirup i en gryde uden låg. Afkøl siruppen. Sigt ingefæren fra, og hæld siruppen på flaske.
- Blend frugter og sirup til en tyk saft. Kom 2½ dl vandmelonsaft i et glas med isterninger, og fyld op med æblemost.