Opskrift på hindbærshake og hindbærsnitter
SPONSORERET indhold

Hindbærshake og hindbærsnitter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her får du en opdateret version af de klassiske hindbærsnitter, som smager fantastisk sammen med en hindbærshake.

Af: Liselotte Gais Kjeldsen og Betina Repstock Foto: ALT for damerne
03. apr. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
Hindbærshake og hindbærsnitter til 4 personer | Total: 45 min

Ingredienser

Hindbærshake:

200 g hindbær
100 g sukker
200 g god hindbærsorbet
1 tsk flormelis
2 dl piskefløde eller yoghurt naturel.

Hindbærsnitter:

De fra-siede bær fra hindbærshaken
250 g hvid hvede
3 spsk florsukker
125 g koldt smør i tern
1 spsk koldt vand
1 æg til pensling
1 dl florsukker til at drysse med.

Sådan laver du hindbærshake og hindbærsnitter

1. Kog frugt og sukker sammen under låg i 5 min og si bærrene og stil dem til side fra (du skal bruge dem til hindbærsnitterne). Kog saften ind til det halve og lad siruppen køle af.

2. Når du skal servere hindbærshaken, hælder du siruppen på kolde glas. Blend nu sorbet, flormelis og fløde eller yoghurt til en grødis og hæld det over siruppen.

3. Miks alle ingredienser i en foodprocessor – de skal kun lige være samlet. Pak dejen i film og lad den hvile i køleskabet i en halv time. Rul herefter dejen ud og skær den i firkanter.

4. Læg de fra-siede hindbær ovenpå, pensl dejkanterne med æg og fold dejen omkring fyldet. Stilles på køl, så de er kolde ved bagning. Bag pakkerne i 10 minutter på 175 grader, køl dem let af og drys med flormelis.