Hjemmebagt knækbrød
SPONSORERET indhold

Hjemmebagt knækbrød

Mmh!Her får du opskriften på det lækreste hjemmelavede knækbrød.

07. mar. 2018 | Opskrift | BoligLiv

Hjemmebagt knækbrød

5 dl frø og kerner i forskellige størrelser, f.eks:
1 dl græskarkerner
1 dl rugkerner
1 dl sesamfrø (gerne både hvide og sorte)
1 dl hørfrø
1 dl havregryn
3 ½ dl mel (gerne blandet, dog er hvedemel nødvendigt)
1 ¼ dl olivenolie
3 tsk. flagesalt
ca. 2 dl vand
lidt ekstra frø til topping
__________

1. Bland først alle korn og kerner sammen, derefter mel, salt og til sidst olie og vand. Dejen vil være temmelig klistret.

2. Rul halvdelen af dejen ud mellem to stykker bagepapir til ca. 0,5 cm’s tykkelse, og skær ud i ønskede former. Drys topping på. 3. Bag ved 200 grader i ca. 15 minutter.
__________

Variationer:


Bland lidt god ost som cheddar eller gouda sammen med kernerne og frøene – og i toppingen. Rosmarin, chili eller kanel i dejen og toppingen smager også dejligt. Specielt rosmarin er et hit til ost og pølse.

LÆS OGSÅ: Olgas æblesmør
__________

LÆS OGSÅ: Morgenbrød med æble, kanel og marcipan
LÆS OGSÅ: Bagte æbler med porter og krydderier