Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Hjemmelavet Bounty
Foto: Columbus Leth

Hjemmelavet Bounty - opskrift fra Hendes Verden

Hjemmelavet Bounty

Vi elsker den lille chokoladebar med den lækre fugtige kokos i midten. Denne opskrift på hjemmelavet Bounty kommer fra Anne au Chocolats kogebog 'Lykken er chokolade' ❤

25 stk. Bounty
Print

Hjemmelavet Bounty
1 dåse kondenseret mælk, ca. 395 g
300 g kokosmel
Overtræk:
250 g chokolade, smeltet (og tempereret)

Sådan laver du hjemmelavet bounty

  1. Bland den kondenserede mælk med kokosmel i en skål. Form blandingen til små brød, og sæt dem til afkøling på en tallerken eller et fad 1 time i køleskabet.
  2. Dyp kokosbrødene i chokoladen, og lad det overskydende chokolade løbe ned i skålen igen.
  3. Sæt dem på et stykke bagepapir, og lad chokoladen størkne i et køligt rum. Opbevar dem derefter i køleskabet. Holdbarhed 3-4 dage.

    PRØV OGSÅ: Pandekager med nutella, kokos og frugt

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Chokolade og Bounty