dessert
Jordbæris

dessert

Jordbæris

Lad den tø op i 15 minutter før servering − så bliver den dejlig cremet.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

Hjemmelavet jordbæris

 

250 g nippede jordbær
2 spsk fintskårne mynteblade
korn af 1 vaniljestang
½ dåse sødet, kondenseret mælk
½ liter græsk yoghurt 0,1%


TILBEHØR:
4 små sprøde kager eller
galetter a 10 g

Sådan gør du:

Blend jordbær, mynte og vaniljekorn. Tilsæt kondenseret mælk, blend yderligere og blend derefter yoghurten i cremen. Hæld den i en form og frys den i mindst 5 timer.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Sunde desserter og Hjemmelavet is