Opskrift på hjertesalat med indiske nødder
SPONSORERET indhold

Hjertesalat med indiske nødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
29. jul. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Hjertesalat med indiske nødder

4 hjertesalat halveret

Indiske nødder

1 håndfuld valnødder
1 håndfuld mandler
1 håndfuld cashewnødder
1 håndfuld solsikkekerne
1 spsk garam masala
2 tsk kanel
½ tsk cayennepeber
1 spsk kokosolie (smeltet i en gryde, så det er flydende)

Sådan gør du:

Lav først nødderne: Varm ovnen op på 200 grader, og kom alle nødderne i ovnen i ca. 5 min. Tag dem ud, og kom den smeltede kokosolie og alle krydderierne på. Put dem ind i ovnen igen i ca. 2-3 min, eller til de begynder at dufte. Tag dem ud og køl af.


Grill hjertesalaten på den ene side og hæld bagefter lidt balsamico over. Servér med de ristede nødder. Mums!