Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 8-10 min.
Ikke fryse-egnet
2 æggeblommer
125 g honning
3 spsk farin
1 usprøjtet appelsin
2 æggehvider
2 spsk sukker
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
Creme:
125 g smør
125 g flormelis
2 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk stærk kaffe
- Tænd ovnen på 200 grader. Rør æggeblommerne godt sammen med honning, farin og fintrevet appelsinskal. Pisk æggehviderne stive med sukker.
- Sigt mel sammen med bagepulver og kanel og vend det i dejen skiftevis med æggehviderne. Bred dejen ud på en bageplade med bagepapir og bag kagen midt i ovnen 8-10 min. Vend den straks ud på et stykke bagepapir drysset med sukker og læg et fugtigt klæde over.
- Rør smørret blødt og rør sigtet flormelis i. Tilsæt æggeblomme og stærk kaffe.
- Træk bagepapiret af rouladebunden og fordel cremen over kagen. Rul den tæt sammen og stil den køligt indtil servering.