Honning-mokka-roulade
SPONSORERET indhold

Honning-mokka-roulade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
12. feb. 2013 | Opskrift | Hjemmet
1 roulade til 8-10 personer.

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 8-10 min.
Ikke fryse-egnet
2 æggeblommer
125 g honning
3 spsk farin
1 usprøjtet appelsin
2 æggehvider
2 spsk sukker
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
Creme:
125 g smør
125 g flormelis
2 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk stærk kaffe

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Rør æggeblommerne godt sammen med honning, farin og fintrevet appelsinskal. Pisk æggehviderne stive med sukker.
  2. Sigt mel sammen med bagepulver og kanel og vend det i dejen skiftevis med æggehviderne. Bred dejen ud på en bageplade med bagepapir og bag kagen midt i ovnen 8-10 min. Vend den straks ud på et stykke bagepapir drysset med sukker og læg et fugtigt klæde over.
  3. Rør smørret blødt og rør sigtet flormelis i. Tilsæt æggeblomme og stærk kaffe.
  4. Træk bagepapiret af rouladebunden og fordel cremen over kagen. Rul den tæt sammen og stil den køligt indtil servering.