Honningmelon med salat og skinke
SPONSORERET indhold

Honningmelon med salat og skinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lille simpel sommersalat med få lækre ingredienser.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
18. apr. 2012 | Mad | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
1 bdt feldsalat (eller rucolasalat)
2-3 spsk pinjekerner
8 skiver lufttørret skinke (f.eks. parma eller serrano)
1 honningmelon (i kvarter, uden kerner)

Dressing:
½ tsk dijonsennep
½ tsk honning
1½ spsk hvid balsamico
3 spsk jomfruolivenolie
salt og peber

  1. Skyl og slyng salaten.
  2. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
  3. Pisk dressingen sammen og vend den med salaten.
  4. Anret salat og skinke i melonbådene og drys med pinjekerner.