Opskrift på hønsesalat med sprød serranoskinke
SPONSORERET indhold

Hønsesalat med sprød serranoskinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En klassiker i en lettere udgave.

Af: DDV Foto: Mikkel Adsbøl
02. sep. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

15 g mayonnaise
25 g DDV yoghurt 7 % eller lignende
ca. ½ tsk sennep
ca. 1 tsk lys eddike
salt og peber
klippet dild.
100 g grønne asparges
80 g tilberedt hønsekød/unghane
20 g serranoskinke
100 g tomater

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    333 Kcal

Sådan laver du hønsesalat:

Rør en dressing af mayonnaise og yoghurt. Smag til med sennep, eddike, salt og peber. Vend masser af klippet dild i.

Damp aspargesene i et par min, så de stadig har bid. Køl dem af under rindende, koldt vand. Snit halvdelen af aspargesene i mindre stykker. Vend dem i dressingen sammen med kyllingekødet, der er skåret småt ud. Læg skinken på en bageplade med bagepapir, og bag den ca. 5 min i en varm ovn ved 225°, til den er gylden og sprød. Servér salaten med den sprøde skinke på. Pynt med de resterende asparges og tomatbåde.

Prøv også bagel med kylling