Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på grøntsagssuppe med rejer
Foto: Andreas Wiking Grøntsagssuppe med rejer

Opskrift på grøntsagssuppe med rejer

Hot & cold

4
Print

1/2 liter grøntsagsbouillon
1 hakket løg
3-4 hakkede tomater
1/2 kg tomat passata
1/2 tsk chipolte paste
1/2 tsk sambal oelek
salt, peber
3-4 forårsløg
300 g rejer
25 g hakkede saltede mandler eller nødder
4 skiver groft brød, 200 g.

Energi pr. person:
373 Kcal
Fedt:
15 %
Protein:
27 %
Kulhydrant:
58 %

Sådan gør du

Findel tomater, løg, bouillon og tomat passata i en blender og smag til med chipolte, sambal oelek, salt og peber. Snit forårsløgene og bland med rejer samt hakkede mandler.

Servér suppen iskold med rejer på toppen og brød til.

Se, hvad vi ellers skriver om: Grøntsagssuppe, Sommer, Suppe, Thai mad og Forret