SPONSORERET indhold
Hot & cold
Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Andreas Wiking
4
Ingredienser
1/2 liter grøntsagsbouillon
1 hakket løg
3-4 hakkede tomater
1/2 kg tomat passata
1/2 tsk chipolte paste
1/2 tsk sambal oelek
salt, peber
3-4 forårsløg
300 g rejer
25 g hakkede saltede mandler eller nødder
4 skiver groft brød, 200 g.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:373 Kcal
-
Fedt:15 %
-
Protein:27 %
-
Kulhydrat:58 %
Sådan gør du
Findel tomater, løg, bouillon og tomat passata i en blender og smag til med chipolte, sambal oelek, salt og peber. Snit forårsløgene og bland med rejer samt hakkede mandler.
Servér suppen iskold med rejer på toppen og brød til.