Ingredienser
Butter Batter:
250 gram blødt usaltet smør
250 gram hvid sukker
250 gram demerara sukker
500 gram blød vanilje flødeis
1 teske kværnet kanel
1 spiseske kværnet allehånde
1 spiseske kværnet stjerne anis
1 spiseske kværnet nelliker
1 spiseske revet muskatnød
Hot Buttered Rum:
5 cl. Zacapa Edición Negra rom
9 cl. varmt vand (ca. 75 grader)
Lille spiseske Butter Batter
Garnish: Stjerne anis og kanelstang
Sådan laver du Butter Batter:
- Kværn / blend alle krydderier sammen med den hvide sukker. Tilsæt herefter demerara sukker og blend igen. Tilsæt dernæst den bløde smør og blend massen sammen.
- Til sidst tilsættes den bløde vaniljeis hvorefter den samlede masse blendes godt sammen.
- Hæld den flydende masse i et patentglas og luk glasset, hvorefter butter batteret sættes på køl indtil det skal bruges.
LÆS OGSÅ: Ny trend: Nu skal du drikke smør i din cocktail