Hot Buttered Rum
SPONSORERET indhold

Sådan laver du Hot Buttered Rum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn varm drik med rom - og smør! Få opskriften på den superlækre varme drink med rom og butter batter.

Foto: Susanne Baden Jensen
02. okt. 2018 | Opskrift | ALT.dk

Ingredienser

Butter Batter:
250 gram blødt usaltet smør
250 gram hvid sukker
250 gram demerara sukker
500 gram blød vanilje flødeis
1 teske kværnet kanel
1 spiseske kværnet allehånde
1 spiseske kværnet stjerne anis
1 spiseske kværnet nelliker
1 spiseske revet muskatnød

Hot Buttered Rum:
5 cl. Zacapa Edición Negra rom
9 cl. varmt vand (ca. 75 grader)
Lille spiseske Butter Batter
Garnish: Stjerne anis og kanelstang

Sådan laver du Butter Batter:

  1. Kværn / blend alle krydderier sammen med den hvide sukker. Tilsæt herefter demerara sukker og blend igen. Tilsæt dernæst den bløde smør og blend massen sammen.
  2. Til sidst tilsættes den bløde vaniljeis hvorefter den samlede masse blendes godt sammen.
  3. Hæld den flydende masse i et patentglas og luk glasset, hvorefter butter batteret sættes på køl indtil det skal bruges.

    LÆS OGSÅ: Ny trend: Nu skal du drikke smør i din cocktail

 

Anbefalet til dig