Hotwings
SPONSORERET indhold

Hotwings

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Louisa Lorang: "Disse små snaskede vinger spiser jeg bare, som de er, fra en buffet eller som en forret. De er ekstra skønne med en simpel dressing rørt af yoghurt og blå ost og med et par sprøde stængler bladselleri til".

Af: Anders Schønnemann Foto: Anders Schønnemann
27. jul. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(4-5 personer)

Ingredienser

Vinger:
4 dl hvedemel
2 spsk. sød paprika
2 tsk. cayennepeber
2 spsk. løgpulver
1 spsk. groft salt
16-20 kyllingevinger
olie
Marinade:
2 dl æbleeddike
2 dl muscovadosukker
3 fed hvidløg
1 spsk. ingefær
¼ dl soja
1 spsk. maizena
1-2 spsk. vand

  1. Vinger:
    Bland mel, paprika, cayennepeber, løgpulver og salt sammen i en stor frysepose. Kom vingerne i posen, og ryst den.
  2. Vend vingerne i lidt olie, og grill dem på en varm grill. De skal have 15-20 min. i alt, eller til de er gennemstegte. Vend vingerne jævnligt, så de ikke brænder på.
  3. Marinade:
    Kom imens eddike, sukker, finthakket hvidløg, finthakket ingefær og soja i en kasserolle, og kog det op. Bland maizenaen med lidt vand, og rør blandingen i den varme marinade. Lad det koge op igen. Tag marinaden af varmen, og lad den afkøle en smule.
  4. Smid de gennemstegte kyllingevinger i den afkølede marinade, og servér straks. Servietter er et must!