SPONSORERET indhold
Hvid chokoladetrifli med bær
Endelig er det tid til at forlyste sig i farverige og forfriskende bærdesserter.
6 personer
Ingredienser
100 g ribbede ribs
200 g hindbær
150 g jordbær i kvarte
150 g sukker
Creme:
2 æggeblommer
2½ dl sødmælk
2½ spsk. sukker
1½ spsk. majsstivelse
100 g hvid chokolade
Desuden:
2 dl piskefløde
12 makroner
4 spsk. kirsebærvin, Kijafa eller sherry
Pynt:
friske bær
- Kog ribs, hindbær, jordbær og sukker op i en gryde ca. 5 min. Lad det køle af.
- Pisk æggeblommer, mælk, sukker og majsstivelse sammen i en gryde. Bring cremen til kogepunket, mens du pisker. Lad cremen boble 1 min., mens du fortsat pisker. Tag gryden af varmen, og smelt den hakkede hvide chokolade heri. Afkøl cremen.
- Pisk fløden til skum, og pisk den og cremen sammen. Brug evt. en hånd-mikser.
- Knus makronerne, og kom dem i dessertglas. Dryp med kirsebærvin, og læg lagvist frugtkompot og creme i glassene. Pynt til sidst med friske bær.