Hvidkålssalat med dadler og appelsin
SPONSORERET indhold

Hvidkålssalat med dadler og appelsin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Jutta Rømert, Hanne Bloch og Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann
27. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
25 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
1/2 hvidkål, 500 g
3 appelsiner, 400 g
2 spsk citronsaft
1 spsk olivenolie
1/2 tsk st. kanel
75 g tørrede dadler
35 mandelsplitter
salt og peber

  1. Skær kålen i både, skær stokken ud og snit kålen meget fint – evt. på et rivejern.
  2. Riv skallen af appelsinerne og kom den i en skål. Skær den hvide hinde af appelsinerne og skær frugten i skiver.
  3. Pres saften af hinder og skaller over i skålen. Tilsæt citronsaft, olivenolie, st. kanel, salt og peber og vend kål og appelsin i dressingen.
  4. Udsten dadlerne, skær dem i små stykker og vend dem i.
  5. Rist mandelsplitterne på en tør pande og drys dem over salaten.