Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Hvidløgskoteletter med græskarkerner
Foto: Betina Hastoft

Hvidløgskoteletter med græskarkerner - opskrift fra Hendes Verden

Hvidløgskoteletter med græskarkerner

En lækker og nem ret med koteletter.

plate 4 personer
printer Print

Hvidløgskoteletter med græskarkerner
4 svinekoteletter uden ben, 2 cm tykke
2 fed presset hvidløg
1 dl hakkede græskarkerner
1 tsk. paprika
salt, peber
2 spsk. olie
Vandmelonsalat med ærter:
200 g sukkerærter
300 g vandmelonkød
75 g spæd blandet salat
Dressing:
2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
2 spsk. citronsaft
salt, peber
1 fintsnittet forårsløg
Tilbehør:
kartofler eller godt brød

  1. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Gnid dem med hvidløg, og vend dem i en blanding af græskarkerner og paprika. Krydr med salt og peber. Varm olien op på en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side. Tag kødet af panden.
  2. Kog ærterne 2 min. i letsaltet vand. Afdryp, og afkøl dem. Skær melonkødet i tern. Fjern kernerne. Skyl salaten godt, og afdryp den i en sigte. Bland salat, melon og ærter. Pisk dressingen sammen, og vend den i.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød og Hovedret