Hybenpuré
SPONSORERET indhold

Hybenpuré

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Kogetid: 30 min.
Fryse-egnet
(ca. 3/4 liter)
500 g modne hyben
3/4 liter vand
1/2 citron

  1. Skær stilk og blomst af de friske hyben og vask dem i koldt vand.
  2. Sæt dem over i en gryde med vand og giv dem et opkog.
  3. Skru ned for varmen og lad dem simre 20-30 min. Pres hyben og væde gennem en sigte og tilsæt citronsaft.
  4. Opbevar puréen i køleskab i 1-2 dage eller frys den i mindre portioner.
  5. Brug evt. tørrede hybenskaller: Udblød 2 dl tørrede hybenskaller i 3/4 liter vand i 15 min. Sæt det over at koge i ca. 20 min.