Hyben/yoghurt-is
SPONSORERET indhold

Hyben/yoghurt-is

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 5 min.
Fryse-egnet
(ca. 1 liter)
400 g hybenpuré
175 g sukker
1 spsk kartoffelmel
3 spsk vand
1/2 liter yoghurt naturel
Tilbehør:
Sprøde kager/vafler

  1. Kog puréen igennem med sukker. Rør kartoffelmel ud i koldt vand.
  2. Tag puréen af varmen og rør kartoffelmelet i.
  3. Hæld det i en skål til afkøling. Rør yoghurten i den afkølede hybenpuré og hæld den over i en plasticbøtte.
  4. Sæt den i fryseren 4-6 timer. Rør isen igennem et par gange undervejs.
  5. Server gerne med sprøde kager.