Hyldebærsuppe med æbler
SPONSORERET indhold

Hyldebærsuppe med æbler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En rigtig lækker, traditionel vinterret, der her serveres med croutoner og æbler.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
06. feb. 2012 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet

3/4 liter hyldebærsaft
1/2 citron (i skiver)
1 stk. hel kanel
2 hele nelliker
1-2 æbler (i tynde både)
evt. 1-2 spsk sukker
evt. 1 spsk kartoffelmel
Croutoner: 2 skiver lyst brød uden skorpe, 15 g smør og 1 spsk sukker

  1. Bland saft, citron og krydderier i en gryde og giv det et opkog.
  2. Skru ned og lad det simre 10 min.
  3. Skær brødet i tern og rist dem gyldne på en pande med smør. Drys med sukker og rist et par min. mere. Læg croutonerne på et stykke bagepapir.
  4. Si suppen over i en ren gryde og giv det et opkog. Tilsæt æbler, smag evt. til med sukker og lad suppen simre et par min. mere. Tag gryden af varmen og jævn evt. suppen med kartoffelmel rørt ud i en smule koldt vand eller saft.
  5. Servér hyldebærsuppen med croutoner.