Hyldetoddy
SPONSORERET indhold

Hyldetoddy

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav en lækker hjemmelavet hyldetoddy

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
12. dec. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

3 dl hyldebærsaft
2 dl hyldeblomstsaft
5 dl vand
1-2 kanelstænger
3-4 grønne kardemommekapsler
citronskiver

Sådan gør du:

Bland hyldebær- og hyldeblomstsaft i en gryde med vand, kanelstænger og kardemommekapsler. Varm det hele til kogepunktet og lad derefter gerne toddyblandingen trække i en halv til en hel time, så den får god smag fra krydderierne. Varm den op igen og server i glas med kanelstænger og citronskiver.

ENERGI PR. PERS.: 230 kcal, fedt 3%, protein 2%, kulhydrat 95%