Indbagt kalkun
SPONSORERET indhold

Indbagt kalkun

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker frokost- eller middagsret med kalkun og grønt.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Stege/bagetid: 25 min.
250 g markchampignon (i skiver)
1 lille squash (i tern)
15 g smør
salt og peber
1 usprøjtet citron
frisk rosmarin og salvie
250 g kalkunbryst (i strimler)
Endvidere:
1 rulle frossen butterdej
1 æg
Tilbehør:
En blandet salat

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Steg champignoner og squash på en pande med smør og krydr med salt og peber.
  2. Tilsæt fintrevet citronskal og hakkede krydderurter og kalkunstrimler og hæld det ud på en tallerken til afkøling.
  3. Rul butterdejen ud og del den i to stykker. Fordél fyldet på den ene halvdel af hvert dejstykke og fold resten af dejen over fyldet.
  4. Pres kanterne sammen med en gaffel og pensl dejen med sammenpisket æg.
  5. Sæt pakkerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ca. 20 min.
  6. Servér med blandet salat.