Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Stege/bagetid: 25 min.
250 g markchampignon (i skiver)
1 lille squash (i tern)
15 g smør
salt og peber
1 usprøjtet citron
frisk rosmarin og salvie
250 g kalkunbryst (i strimler)
Endvidere:
1 rulle frossen butterdej
1 æg
Tilbehør:
En blandet salat
- Tænd ovnen på 225 grader. Steg champignoner og squash på en pande med smør og krydr med salt og peber.
- Tilsæt fintrevet citronskal og hakkede krydderurter og kalkunstrimler og hæld det ud på en tallerken til afkøling.
- Rul butterdejen ud og del den i to stykker. Fordél fyldet på den ene halvdel af hvert dejstykke og fold resten af dejen over fyldet.
- Pres kanterne sammen med en gaffel og pensl dejen med sammenpisket æg.
- Sæt pakkerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ca. 20 min.
- Servér med blandet salat.