Indbagt kalkun
Foto: Thomas Hergaard

Indbagt kalkun - opskrift fra Hjemmet

Indbagt kalkun

Lækker frokost- eller middagsret med kalkun og grønt.

printer Print
plate 2 personer

Arbejdstid: 25 min.
Stege/bagetid: 25 min.
250 g markchampignon (i skiver)
1 lille squash (i tern)
15 g smør
salt og peber
1 usprøjtet citron
frisk rosmarin og salvie
250 g kalkunbryst (i strimler)
Endvidere:
1 rulle frossen butterdej
1 æg
Tilbehør:
En blandet salat

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Steg champignoner og squash på en pande med smør og krydr med salt og peber.
  2. Tilsæt fintrevet citronskal og hakkede krydderurter og kalkunstrimler og hæld det ud på en tallerken til afkøling.
  3. Rul butterdejen ud og del den i to stykker. Fordél fyldet på den ene halvdel af hvert dejstykke og fold resten af dejen over fyldet.
  4. Pres kanterne sammen med en gaffel og pensl dejen med sammenpisket æg.
  5. Sæt pakkerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ca. 20 min.
  6. Servér med blandet salat.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kalkun og Hovedret