Opskrift på indisk karrykylling
Foto: Andreas Wiking Indisk karrykylling

Opskrift på indisk karrykylling

Indisk karrykylling

printer Print
plate 4

3 dl upolerede basmatiris
4 kyllingefileter, 600 g
1 spsk olie
2 tsk karry, vælg en god stærk type
3 rødløg
2 chili uden kerner
2 fed hvidløg
1 stor moden, men fast mango
5-6 tomater
salt, peber
2 tsk nigella eller sort sesam.

Energi pr. person:
536 Kcal
Fedt:
19 %
Protein:
28 %
Kulhydrat:
53 %

Sådan gør du

Kog risene som anvist.

Skær kyllingefileterne i strimler, og svits dem i olie sammen med karry. Tilsæt rødløg i skiver, hakket hvidløg og mango i tern og rists yderligere 2-3 minutter.

Hak tomaterne og tilsæt dem. Steg endnu et par minutter og smag til med salt og peber.

Drys med nigella og servér med ris.

Se, hvad vi ellers skriver om: Risretter, Kylling, Indisk mad og Hovedret