SPONSORERET indhold
Indisk karrysuppe
Varmende supper et must i den kolde tid. Nyd denne lækre indiske variant med naanbrød til.
4 personer
Ingredienser
Indisk karrysuppe med naanbrød
(ca. 1¼ l grundsuppe)
Grundsuppe:
1 Bornholmsk hane ca. 1600-1800 g eller 1 stor kylling
10 hele, sorte peberkorn
2 spsk. salt
2 l vand
Karrysuppe:
(4 pers.)
1½ spsk. karry
25 g smør
1 liter grundsuppe (se ovenfor)
1 løg
½ selleri
2 porrer
1 stor tomat
1 kvist timian
400 g kød i tern fra den kogte hane
3 spsk. hvedemel
2 dl piskefløde
Pynt:
frisk timian eller koriander
- Kom hanen i en gryde og hæld vandet ved, det skal dække kødet. Kog op og skum af.
- Kog suppen 1½ time. Tag hanen op. Si suppen gennem et rent klæde over en si. Kog suppen 1/3 ind. Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Svits karry i smør. Skær den rensede porre i skiver og løg og selleri i tern og svits det kort med. Kom suppen ved. Tilsæt tomat i tern og timian. Udrør melet i fløden og rør det i. Tilsæt hanekødet.
- Kog suppen under omrøring ca. 5 min. og smag til.