Inga's majonæse
SPONSORERET indhold

Inga's majonæse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Få håndarbejdsredaktørens lækre opskrift på majonæse

Af: Inga Walløe Pantzar Foto: Inga Walløe Pantzar
26. jan. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 dl

Ingredienser

1 bæger pasteuriseret æggeblomme (svarer til 2 stk.)
1 stor tsk. dijon sennep
ca. 3 dl. smagsneutral olie (f.eks. raps eller solsikkekerne olie)
1 spsk. hvidvinseddike eller estragon eddike
2 spsk. creme fraiche
Salt, peber

  1. Bland æggeblommer med sennep, og rør olien i lidt ad gangen, så majonæsen ikke skiller. Fortsæt til en fast konsistens er opnået. Smag til med eddike, salt og peber, og rør til sidst creme fraichen i for at gøre majonæsen mere lind.
  2. Prøv at blade chili i til burgere, tomatpuré og whisky til rå grønsager eller hakkede friske urter, kapers, cornichoner og citronsaft til fisk.