Nemt og lækkert: Sådan laver du ingefærsyltede pærer
Foto: Line Falck Nemt og superlækkert - syltede pærer med ingefær...

Nemt og lækkert: Sådan laver du ingefærsyltede pærer

Krydrede, syltede pærer smager godt med råcreme, som tilbehør til chokoladekage og desserter eller som pære belle Hélène med vaniljeis og chokoladesovs. Pærerne er også fine med stærk ost og blåskimmelost. Her får du en nem opskrift, så du selv kan sylte pærer:

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Tilberedelsestid: 15 minutter
cooking Arbejdstid: 20 minutter
totaltime Total: 35 minutter
plate 6 Person(er)

Det skal du bruge:

  • 6-8 pærer
  • ca. 25 g frisk ingefær
  • ½ liter vand
  • 250 g rørsukker

Sådan gør du

  1. Skræl pærerne. Skær dem i halve, og fjern kernehuset med et kuglejern.
  2. Skræl ingefær med en lille kniv, og skær den i strimler på størrelse med tændstikker. Kog vand og sukker med ingefær i 5 min.
  3. Læg pærerne i ingefærlagen, og kog ved svag varme, til de er møre. Stik i dem med en kniv eller kødnål, og mærk efter, om de er møre.
  4. Opbevar pærerne i kogelagen i køleskab i op til 14 dage.


    syltede-paerer-txt.jpg
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Syltning og Ingefær