Nemt og lækkert: Sådan laver du ingefærsyltede pærer
SPONSORERET indhold

Nemt og lækkert: Sådan laver du ingefærsyltede pærer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Krydrede, syltede pærer smager godt med råcreme, som tilbehør til chokoladekage og desserter eller som pære belle Hélène med vaniljeis og chokoladesovs. Pærerne er også fine med stærk ost og blåskimmelost. Her får du en nem opskrift, så du selv kan sylte pærer:

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
18. aug. 2020 | Mad | Hjemmet
6 | Total: 35 min | Arbejdstid: 20 min

Ingredienser

Det skal du bruge:

  • 6-8 pærer
  • ca. 25 g frisk ingefær
  • ½ liter vand
  • 250 g rørsukker

Sådan gør du

  1. Skræl pærerne. Skær dem i halve, og fjern kernehuset med et kuglejern.
  2. Skræl ingefær med en lille kniv, og skær den i strimler på størrelse med tændstikker. Kog vand og sukker med ingefær i 5 min.
  3. Læg pærerne i ingefærlagen, og kog ved svag varme, til de er møre. Stik i dem med en kniv eller kødnål, og mærk efter, om de er møre.
  4. Opbevar pærerne i kogelagen i køleskab i op til 14 dage.


    syltede-paerer-txt.jpg

Anbefalet til dig