Ingefær-lime-gryde med wasabimos
SPONSORERET indhold

Ingefær-lime-gryde med wasabimos

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
10. okt. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

600 g nakkefilet af svinekød, afpudset og skåret i 3 x 3 cm’s tern eller kalvekød, f.eks. bov
2 spsk. olie
4 dl bouillon
3 spsk. sojasauce
3 spsk. reven ingefær
3 spsk. limesaft
2 tsk. sukker
4 forårsløg
2 gulerødder
Wasabikartoffelmos:
1 kg kartofler til mos
2 dl kogende mælk
2 spsk. olie
1 spsk. wasabipasta
salt
Tilbehør:
blandet grøn salat

  1. Brun kødet i olie i en gryde. Kom bouillonen ved, og kog op. Tilsæt sojasauce, ingefær, limesaft og sukker. Kog det sammen 1 time, til kødet er meget mørt. Kom snittede forårsløg og skivede gulerødder i. Kog det sammen yderligere 5 min.
  2. Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver. Kog dem møre i usaltet vand i ca. 20 min. Hæld vandet fra. Mos kartoflerne med en kartoffelmoser. Kom mælk, olie og wasabipasta i. Smag til med salt. Server mosen til gryderetten sammen med salat.