Ingefærsyltet græskar
SPONSORERET indhold

Ingefærsyltet græskar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønt tilbehør til dit efterår - lækker syltet græskar med ingefær. Perfekt til kød, ost og pate. Se hvordan, du sylter græskar med ingefær her:

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. okt. 2017 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 1½ liter) | Total: 50 min

Ingredienser

Arbejdstid: 1 time
Kogetid: 40 min.
Ikke fryse-egnet
1 græskar (1 kg frugtkød)
4 dl eddike
4 dl vand
400 g sukker
25 g frisk ingefær (finthakket)
1 stk hel kanel
10 stk hel sort peber
5 stk hel allehånde
¼ tsk salt

Sådan sylter du græskar

  1. Skær græskarret i både og skrab kernerne ud. Skær skrællen af og skær frugtkødet i terninger eller skiver.
  2. Sæt de øvrige ingredienser over i en stor gryde og kog dem igennem under omrøring.
  3. Vend græskarstykkerne i lagen og lad dem simre møre – det tager ca. 35 min.
  4. Fordel græskar og krydderier i rengjorte glas og kog lagen ind til en tynd sirup.
  5. Hæld den i glassene og luk dem til med det samme.

 

Anbefalet til dig