Opskrift på insalate caprese
SPONSORERET indhold

Insalate caprese

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En super simpel ret, der står og falder med råvarernes kvalitet. Brug derfor god tid på at finde de mest modne tomater, den bedste mozzarella og den smukkeste basilikum.

Af: Anders Christophersen, Branko, Erik Söderberg, Scarpetta/Cofoco Foto: Line Thit Klein
26. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

400 g blandede tomater af ekstrem høj kvalitet (San marzano, Tyrehjertetomater etc.)
200 g mozzarella (igen af høj kvalitet)
1 lille bundt basilikum
2-3 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
salt, peber og sukker

Sådan laver du Insalate caprese

Lad tomaterne have rumtemperatur. Så smager de nemlig af meget mere. Skær tomaterne ud i grove stykker og marinere dem i olivenolie og hvidvinseddike. Smag til med salt, peber og sukker. Riv mozzarellaen i grove stykker udover tomaterne og drys med rund hånd med  basilikum.

Server straks med godt brød til.


Se også opskrift på frisk tun med sumak og granatæble.