SPONSORERET indhold
Is med pandekager, kiwisalsa og sukkerstegte nektariner
(6 personer)
Ingredienser
Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 1½ time, heraf arbejdstid: 1 time
Små pandekager:
240 g hvedemel
1 knsp. salt
2 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
4 æg
5 dl kærnemælk
50 g smeltet smør
smør til bagning
Desuden:
4 nektariner eller blommer
1 dl sukker
30 g smør
Kiwisalsa:
2 kiwifrugter
2 spsk. citronsaft
Tilbehør:
vaniljeis
- Pandekager: Bland mel, salt, sukker og vaniljesukker. Rør æg og kærnemælk i, og rør dejen jævn.
- Lad dejen hvile 30 min. i køleskabet. Smelt smørret, og rør det i.
- Bag pandekagerne, ca. 15 cm i diameter og gerne lidt tykke, i smør på en pande.
- Skræl kiwifrugterne, og skær dem i små tern. Bland dem med citronsaft.
- Skær nektarinerne i både.
- Smelt sukkeret på en støbejernspande. Smelt smørret i sukkeret. Steg nektarinerne i blandingen, til de er gyldne.
- Server pandekagerne.