Iskold agurkesuppe med mynte
SPONSORERET indhold

Iskold agurkesuppe med mynte

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
24. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Trækketid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 agurk
½ tsk salt
30 g valnøddekerner
1 lille fed hvidløg
¼ l græsk yoghurt
2 tsk citronsaft
½-1 spsk jomfruolivenolie
salt og peber
frisk mynte

  1. Vask agurken, halver den på langs og skrab kernerne ud. Skær den i skiver, drys dem med salt og lad dem trække 20 min.
  2. Dryp agurkerne af i en sigte og blend dem sammen med valnødder, hvidløg og yoghurt.
  3. Smag til med citronsaft, olivenolie, salt og peber og justér tykkelsen med iskoldt vand.
  4. Server med (friskhakket) mynte og evt. isterninger.