Iskold chokolademælk
SPONSORERET indhold

Iskold chokolademælk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Iskold, chokoladeintens sommerdrik - vores favoritforkælelse på varme sommerdage. Server chokolademælken med en cremet kugle vaniljeis som her - eller "rå" med et par isterninger. Begge varianter er farligt lækre.

Af: Maja Ambeck Vase Foto: Maja Ambeck Vase
12. jun. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
Iskold chokolademælk til 4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

80 g mørk chokolade
½ liter letmælk
15 g sukker
4 kugler vaniljeis
1-2 spsk mørk chokolade, hakket

Sådan laver du chokolademælk

1. Hak chokoladen fint, og kom den i en kande.  

2. Bring mælk og sukker forsigtigt til kogepunktet, og hæld det over chokoladen. Rør rundt, indtil chokoladen er smeltet. Stavblend massen.

3. Lad chokolademælken trække i køleskabet natten over, så smagen udvikles. Server chokolademælken med en kugle vaniljeis og lidt hakket chokolade.

 

PRØV OGSÅ: Marcipantærte med bær

PRØV OGSÅ: Boghvedeknas med yoghurt og frugt

PRØV OGSÅ: Jorbær-ispinde med mørk chokolade