Opskrift på jordbærsuppe og kanelbrød
Foto: Andreas Wiking Iskold jordbærsuppe med kanelbrød

Opskrift på jordbærsuppe og kanelbrød

Iskold jordbærsuppe med kanelbrød

printer Print
clock 15 minutter
plate 4

1 kg jordbær
75 g sukker
1,5 dl hyldeblomstsaft
frisk mynte.
Kaneltoast:
4 papirtynde skiver baguette
sukker + kanel.

Energi pr. person:
220 Kcal
Fedt:
7 %
Protein:
4 %
Kulhydrat:
89 %

Sådan gør du

Skyl og nip jordbærrene. Blend dem med sukker og pres dem derefter gennem en sigte. Rør, til sukkeret er opløst, og smag til med hyldeblomstsaft samt mynte. Stil suppen koldt et par timer og gerne længere.

Pensl brødene let med vand, drys et tyndt lag sukker og kanel på og rist dem gyldne og sprøde i ovnen ved 225 grader. Afkøl og servér dem til suppen.

Tip

Suppen er populær, så lav gerne en stor portion.


Se, hvad vi ellers skriver om: Kanelbrød, Bær, Sommer, Dessert, Hovedret og Brunch