SPONSORERET indhold
Iskold jordbærsuppe med kanelbrød
4 |
Total: 15 min
Ingredienser
1 kg jordbær
75 g sukker
1,5 dl hyldeblomstsaft
frisk mynte.
Kaneltoast:
4 papirtynde skiver baguette
sukker + kanel.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:220 Kcal
-
Fedt:7 %
-
Protein:4 %
-
Kulhydrat:89 %
Sådan gør du
Skyl og nip jordbærrene. Blend dem med sukker og pres dem derefter gennem en sigte. Rør, til sukkeret er opløst, og smag til med hyldeblomstsaft samt mynte. Stil suppen koldt et par timer og gerne længere.
Pensl brødene let med vand, drys et tyndt lag sukker og kanel på og rist dem gyldne og sprøde i ovnen ved 225 grader. Afkøl og servér dem til suppen.
Tip
Suppen er populær, så lav gerne en stor portion.