Sådan laver du ispinde med hyldeblomster
SPONSORERET indhold

Sådan laver du ispinde med hyldeblomster

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er intet bedre end is om sommeren! Prøv disse lækre ispinde med flødeis lavet på hyldeblomster.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Martin Dyrløv
16. jun. 2020 | Opskrift
ca. 1½ liter is | Total: 40 min | Arbejdstid: 25 min

Ingredienser

  • 250 g hyldeblomstkvas
  • 2½ dl vand
  • 250 g sukker
  • 1 dl konc. hyldeblomstsaft
  • 3 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
  • ½ liter piskefløde

Sådan gør du:

  1. Hak de frasiede blomster og citrusfrugter (uden kerner) i en foodprocessor.
  2. Hæld mosen i en gryde, og tilsæt vand og sukker. Giv det et opkog, skru ned, og lad det simre til frugten er mør (10-15 min.)
  3. Blend blandingen med en stavblender/ blender, og tilsæt hyldeblomstsaft og æggeblommer. Blend det cremet, og hæld det i en skål til afkøling. Sæt i køleskab.
  4. Pisk fløden til blødt skum. Vend den sammen med den kolde frugtcreme.
  5. Fyld cremen i en randform eller i ca. 16 ispindeforme, og frys i mindst 3 timer for ispinde og 5-6 timer for en stor form.

Anbefalet til dig