SPONSORERET indhold
Italiensk kalvegryde med auberginer, oliven og kapers
Lækker italiensk gryderet med kalvekød, auberginer, oliven og kapers.
4 personer
Ingredienser
600 g kalvekød i strimler,f.eks. bov eller tykkam
2 laurbærblade
2 spsk. hvedemel
2 spsk. olivenolie
8 forårsløg
1 aubergine
4 fed hvidløg
1 spsk. kapers
1 ds. flåede, hakkede tomater
2 dl bouillon
1 spsk. hvidvinseddike
1 kvist rosmarin
salt og peber
Tilbehør:
pasta
friskreven parmesan
dampede bønner
- Vend kødet i hvedemel, og brun det i olie i en stegegryde.
- Snit løgene og skær auberginen i tern. Svits løg, aubergine og hakkede hvidløg med kødet et par min.
- Kom de øvrige ingredienser i, og lad gryden simre under låg i ca. 1 time, til kødet er mørt.
- Smag til med salt og peber.
- Server med nykogt pasta efter eget valg.