Italiensk kalvgryde med auberginer, oliven og kapers
SPONSORERET indhold

Italiensk kalvegryde med auberginer, oliven og kapers

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker italiensk gryderet med kalvekød, auberginer, oliven og kapers.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
10. okt. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

600 g kalvekød i strimler,f.eks. bov eller tykkam
2 laurbærblade
2 spsk. hvedemel
2 spsk. olivenolie
8 forårsløg
1 aubergine
4 fed hvidløg
1 spsk. kapers
1 ds. flåede, hakkede tomater
2 dl bouillon
1 spsk. hvidvinseddike
1 kvist rosmarin
salt og peber

Tilbehør:
pasta
friskreven parmesan
dampede bønner

  1. Vend kødet i hvedemel, og brun det i olie i en stegegryde.
  2. Snit løgene og skær auberginen i tern. Svits løg, aubergine og hakkede hvidløg med kødet et par min.
  3. Kom de øvrige ingredienser i, og lad gryden simre under låg i ca. 1 time, til kødet er mørt.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Server med nykogt pasta efter eget valg.