SPONSORERET indhold
Italiensk klassiker - Melon & parmaskinke
Vil du tabe et par kilo eller gerne holde vægten? Og stadig spise lækkert mad? Så får du en sund ret.
4
Ingredienser
250-300 g dadeltomater
kødet af 1 cantaloupemelon
1 bdt mynte
1 håndfuld babysalater
1 snittet rødløg
50 g grønne oliven
100 g mini-mozzarella
100 g parmaskinke
DRESSING:
1 spsk hvid balsamico
1 spsk olivenolie
salt, peber
TILBEHØR:
300 g groft brød
Sådan gør du:
- Skær tomaterne i halve. Skær melonkødet i tern eller brug et kuglejern.
- Bland alle ingredienser til salaten med let hånd.
- Rør dressingen sammen, smag den til med salt og peber og dryp den over salaten, der serveres med brød.
ENERGI PR. PERSON: 430 kcal, fedt 29%, protein 21%, kulhydrat 50%.