salat
SPONSORERET indhold

Italiensk klassiker - Melon & parmaskinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vil du tabe et par kilo eller gerne holde vægten? Og stadig spise lækkert mad? Så får du en sund ret.

Af: Vikeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
21. sep. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

250-300 g dadeltomater
kødet af 1 cantaloupemelon
1 bdt mynte
1 håndfuld babysalater
1 snittet rødløg
50 g grønne oliven
100 g mini-mozzarella
100 g parmaskinke

DRESSING:
1 spsk hvid balsamico
1 spsk olivenolie
salt, peber

TILBEHØR:
300 g groft brød

Sådan gør du:

  1. Skær tomaterne i halve. Skær melonkødet i tern eller brug et kuglejern.
  2. Bland alle ingredienser til salaten med let hånd.
  3. Rør dressingen sammen, smag den til med salt og peber og dryp den over salaten, der serveres med brød.


ENERGI PR. PERSON: 430 kcal, fedt 29%, protein 21%, kulhydrat 50%.