SPONSORERET indhold
Italienske kødboller med squashspaghetti
<br><br>Kalorier 300 kcal<br> Protein 38 g 50 %<br> Kulhydrat 12 g 18 %<br> Fedt 11 g 32 %<br> Kostfibre 3 g<br><br> Hak en kyllingefilet i en minihakker, og få både fedtfrit og billigt hakket kød.
1 person
Ingredienser
Ingredienser:
170 g kylling (hakket)
½ fed hvidløg (knust)
1 tsk frisk timian (hakket)
salt
peber
Tomatsovs:
½ dåse hakkede tomater
lidt oregano
lidt salt
1-2 tsk majsstivelse
lidt koldt vand
100 g squash (lange, tynde strimler)
- Rør hvidløg, timian, salt og peber i farsen. Form farsen til små kødboller og læg dem på en tallerken. Hæld de hakkede tomater, oregano og salt i en lille gryde.
- Læg kødbollerne i sovsen og lad dem koge på lavt blus i ca. 10 min. Tag kødbollerne op af sovsen og hold dem varme.
- Jævn sovsen med maizenamel, der er rørt ud i lidt vand. Bollerne kommes i sovsen igen, og retten varmes igennem.
- Kom squashstrimlerne i en lille gryde med kogende letsaltet vand og damp dem i 1-2 min.
- Anret kødbollerne med tomatsovs
og squashspaghetti og
servér.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »