Italienske kødboller med squashspaghetti
SPONSORERET indhold

Italienske kødboller med squashspaghetti

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 300 kcal<br> Protein 38 g 50 %<br> Kulhydrat 12 g 18 %<br> Fedt 11 g 32 %<br> Kostfibre 3 g<br><br> Hak en kyllingefilet i en minihakker, og få både fedtfrit og billigt hakket kød.

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
30. maj. 2014 | Opskrift | Hjemmet
1 person

Ingredienser

Ingredienser:
170 g kylling (hakket)
½ fed hvidløg (knust)
1 tsk frisk timian (hakket)
salt
peber
Tomatsovs:
½ dåse hakkede tomater
lidt oregano
lidt salt
1-2 tsk majsstivelse
lidt koldt vand
100 g squash (lange, tynde strimler)

  1. Rør hvidløg, timian, salt og peber i farsen. Form farsen til små kødboller og læg dem på en tallerken. Hæld de hakkede tomater, oregano og salt i en lille gryde.
  2. Læg kødbollerne i sovsen og lad dem koge på lavt blus i ca. 10 min. Tag kødbollerne op af sovsen og hold dem varme.
  3. Jævn sovsen med maizenamel, der er rørt ud i lidt vand. Bollerne kommes i sovsen igen, og retten varmes igennem.
  4. Kom squashstrimlerne i en lille gryde med kogende letsaltet vand og damp dem i 1-2 min.
  5. Anret kødbollerne med tomatsovs og squashspaghetti og servér.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »