SPONSORERET indhold
Italienske kødruller med parmaskinke i tomatsauce
4-6 personer
Ingredienser
750 g roastbeef af ungokse eller kødkvæg
salt, peber
Fyld:
100 g reven parmesan
1 dl hakket basilikum
4 fed hvidløg
Desuden:
200 g parmaskinke i skiver
kødsnor
2 spsk. olivenolie
2 dl bouillon
Tomatsauce:
1 løg
1 stilk bladselleri
1 spsk. olivenolie
1 ds. flåede hakkede tomater
1 tsk. oregano
salt, peber
Tilbehør:
pasta, parmesan og salat samt evt. citronbåde
- Fjern snoren om roastbeefen. Skær kødet i 1 cm tykke skiver. Bank kødet lidt ud med en kødhammer. Krydr kødet med salt og peber.
- Skær parmaskinken til, så de har ca. samme størrelse som kødstykkerne.
- Læg parmaskinkestykkerne på et skærebræt. Læg kødstykkerne over, så de dækker. Riv osten på rivejernet, og bland det med basilikum og hvidløg. Fordel fyldet på kødskiverne.
- Rul kødet sammen om fyldet. Bind kødsnor omkring.
- Brun rullerne i 2 spsk. olivenolie i en stegegryde. Kom bouillonen ved. Lad rullerne småkoge under låg ca. 2 timer. Tag dem op, og fjern snorene.
- Hak løget. Skær bladsellerien i små tern. Svits løg og bladselleri i en gryde i 1 spsk. olivenolie. Kom suppen som rullerne har kogt i op i gryden sammen med flåede tomater og oregano. Lad tomatsaucen snurre sammen ca. 10 min. Smag til med salt og peber. Kom rullerne i gryden, og varm dem igennem i tomatsaucen, eller du kan vælge at servere saucen til.