Italienske kødruller med parmaskinke i tomatsauce
SPONSORERET indhold

Italienske kødruller med parmaskinke i tomatsauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
23. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4-6 personer

Ingredienser

750 g roastbeef af ungokse eller kødkvæg
salt, peber
Fyld:
100 g reven parmesan
1 dl hakket basilikum
4 fed hvidløg
Desuden:
200 g parmaskinke i skiver
kødsnor
2 spsk. olivenolie
2 dl bouillon
Tomatsauce:
1 løg
1 stilk bladselleri
1 spsk. olivenolie
1 ds. flåede hakkede tomater
1 tsk. oregano
salt, peber
Tilbehør:
pasta, parmesan og salat samt evt. citronbåde

  1. Fjern snoren om roastbeefen. Skær kødet i 1 cm tykke skiver. Bank kødet lidt ud med en kødhammer. Krydr kødet med salt og peber.
  2. Skær parmaskinken til, så de har ca. samme størrelse som kødstykkerne.
  3. Læg parmaskinkestykkerne på et skærebræt. Læg kødstykkerne over, så de dækker. Riv osten på rivejernet, og bland det med basilikum og hvidløg. Fordel fyldet på kødskiverne.
  4. Rul kødet sammen om fyldet. Bind kødsnor omkring.
  5. Brun rullerne i 2 spsk. olivenolie i en stegegryde. Kom bouillonen ved. Lad rullerne småkoge under låg ca. 2 timer. Tag dem op, og fjern snorene.
  6. Hak løget. Skær bladsellerien i små tern. Svits løg og bladselleri i en gryde i 1 spsk. olivenolie. Kom suppen som rullerne har kogt i op i gryden sammen med flåede tomater og oregano. Lad tomatsaucen snurre sammen ca. 10 min. Smag til med salt og peber. Kom rullerne i gryden, og varm dem igennem i tomatsaucen, eller du kan vælge at servere saucen til.