Japansk frokost
Dampede grøntsager og wraps med tun, avocado og salat. Dessert: Gojibær og pære.
Ingredienser
Grønsager:
300 g broccoli, bønner, blomkål
Dressing:
1 spsk knust citrongræs
Ingefær
½ fed knust hvidløg
Olivenolie
Salt og peber
Wraps:
2 blade noritang
100 g rå tun (der har været frosset)
1 avocado i skiver
Lidt blandet salat, evt. spirer
Mayonnaise
Wasabipasta
Sådan gør du:
Grønsager:
Grøntsagerne renses og deles i små buketter. Koges i et par minutter i letsaltet vand. Tag op og lad buketterne dryppe godt af.
Dressing:
Knus citrongræs og bland med olie, hvidløg, salt og peber. Kom over de varme grøntsager, så dressingen kan trænge ind.
Wraps:
Skær tunen i tynde skiver. Del hvert tangblad i to. Smør tangen med en blanding af mayonnaise og wasabi (dosér efter styrke). Anret salat, avocado og tun på tangen og rul sammen. Medbring soya til wrapsene i en lille beholder.