Jødekager med lakrids-sukker
Foto: Tia Borgsmidt Skønne jødekager... med lakrids på toppen i stedet for kanel...

Jødekager med lakrids-sukker

Skøn nyfortolkning af de klassiske jødekager - her har vi drysset de sprøde lækre jødekager med lakrids i stedet for kanel. Få opskriften på jødekagerne her:

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate Ca. 80 jødekager

JØDEKAGER
200 g smør
200 g sukker
1 æg
½ tsk hjortetaksalt
2 tsk groft lakridspulver
250 g hvedemel

LAKRIDSSUKKER
½ spsk kanel
1 spsk sukker
1 spsk groft lakridspulver

DESUDEN
1 æg til pensling
20 g mandelsplitter

Sådan bager du jødekager med lakrids

  1. Rør smør og sukker godt sammen. Pisk ægget i.
  2. Bland hjortetaksalt og lakridspulver med hvedemel, og ælt det i dejen. Ælt dejen sammen – er den for klistret, tilsættes mere mel.
  3. Stil den tildækket i køleskabet ca. 1 time.
  4. Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord, og udstik i forskellige forme.
  5. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir.
  6. Bland kanel med sukker og lakridspulver.
  7. Pensl kagerne med sammenpisket æg, og drys med lakridssukker og mandelsplitter.
  8. Bag kagerne ved 175 grader i ca. 7 minutter afhængig af tykkelsen
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Julesmåkager, Lakrids og Bageopskrifter