Jordbærsuppe
SPONSORERET indhold

Jordbærsuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Jordbær smager fantastisk når det er sommer, og er derfor perfekte i en suppe som denne, der toppes med en cremet vaniljeflødeskum med makroner.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
25. jul. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Jordbærsuppe

500 g jordbær
4 dl vand
150 g sukker
2 spsk. lys tør vermouth f.eks. Noilly Prat eller appelsinsaft
1 dl piskefløde 

Vaniljeflødeskum med makroner

2½ dl piskefløde
korn af ½ vaniljestang eller 1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. flormelis
5 makroner

Sådan gør du

Jordbærsuppe:

  1. Nip jordbærrene, og tag nogle fra til pynt. Kom resten af ingredienserne i en gryde, og kog det samen ca. 5 min.
  2. Kom det i en blender eller foodprocessor, og miks det jævnt. Køl helt af. 
  3. Server den kolde suppe med vaniljeflødeskum med makroner og skivede jordbær.

Vaniljeflødeskum med makroner:

  1. Pisk fløden til blødt skum, og pisk vaniljekorn og flormelis i.
  2. Knus makronerne, og vend dem i flødeskummet, eller drys dem over.

Anbefalet til dig