Jordbær med hvid chokolade
SPONSORERET indhold

Jordbær med hvid chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Chokoladecremen kan laves dagen i forvejen, og du har en skøn dessert næste dag.

Af: Mai Knauer Foto: Columbus Leth
21. jun. 2016 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Jordbær med hvid chokolade

 

Arbejdstid: 15 min.
Køletid: mindst 1 time


200 g jordbær
150 g hvid chokolade
1 æg
1 æggeblomme
½ dl flormelis
3 dl cremefraiche 38%
lidt frisk mynte

  1. Smelt chokoladen i en skål over et vandbad. Lad chokoladen køle af i et par min.
  2. Pisk æg, flormelis og cremefraiche sammen med den smeltede, hvide chokolade.
  3. Hæld chokoladecremen i 4 små glas, og stil dem i køleskabet i mindst 1 time, og gerne natten over.
  4. Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i tynde skiver. Læg dem på chokoladecremen lige inden servering. Pynt med frisk mynte på toppen.