Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Jordbærcappacio med balsamico
Foto: Columbus Leth

Jordbærcappacio med balsamico - opskrift fra Hjemmet

Jordbærcappacio med balsamico

Balsamicoen fremhæver jordbærrenes sødme og giver jordbærrene et tvist.

4 personer
Print

Arbejdstid: 15 min.
Køletid: 30 min.
500 g jordbær
2-3 spsk. rørsukker
2-spsk. balsamico
friskkværnet sort peber
1 bundt frisk mynte

  1. Skyl og nip jordbærrene, og tør dem godt.
  2. Rør balsamico og sukker godt sammen.
  3. Skær jordbærrene i fine, tynde skiver, og fordél dem på et fad.
  4. Hæld dressingen over jordbærrene, og sæt dem i køleskabet i en halv time, så marinaden når at trænge ind i jordbærrene.
  5. Kværn lidt friskkværnet peber over jordbærrene lige inden servering, og pynt med frisk mynte. Bærrene smager dejligt med lidt græsk yoghurt eller en klat vaniljeis til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert