Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Jordbærkoldskål med kokos
Foto: Vægtkonsulenterne

Jordbærkoldskål med kokos - opskrift fra Hjemmet

Jordbærkoldskål med kokos

<br><br>Kalorier 206 kcal<br> Protein 15 g 29%<br> Kulhydrat 24 g 50%<br> Fedt 5 g 21%<br> Kostfibre 4 g

plate (1 person)
printer Print

Ingredienser:
2½ dl økologisk kærnemælk
50 g skyr
vaniljekorn
150 g friske jordbær
evt. flydende åblomst sødemiddel med stevia
lidt citronsaft + citronskal, økologisk
kokosflager

  1. Blend kærnemælk, skyr, vaniljekorn og halvdelen af jordbærrene sammen. Smag til med sødemiddel, citronsaft og revet citronskal.
  2. Rist kokosflagerne gyldne på en tør pande.
  3. Skær de resterende jordbær i skiver og servér dem i en skål sammen med koldskålen. Kom ristet kokos på toppen lige inden servering.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
Se, hvad vi ellers skriver om: Koldskål, Dessert og Kalorielet