Jordbærkoldskål med kokos
SPONSORERET indhold

Jordbærkoldskål med kokos

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 206 kcal<br> Protein 15 g 29%<br> Kulhydrat 24 g 50%<br> Fedt 5 g 21%<br> Kostfibre 4 g

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
04. jul. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(1 person)

Ingredienser

Ingredienser:
2½ dl økologisk kærnemælk
50 g skyr
vaniljekorn
150 g friske jordbær
evt. flydende åblomst sødemiddel med stevia
lidt citronsaft + citronskal, økologisk
kokosflager

  1. Blend kærnemælk, skyr, vaniljekorn og halvdelen af jordbærrene sammen. Smag til med sødemiddel, citronsaft og revet citronskal.
  2. Rist kokosflagerne gyldne på en tør pande.
  3. Skær de resterende jordbær i skiver og servér dem i en skål sammen med koldskålen. Kom ristet kokos på toppen lige inden servering.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »