Jordbærsaft
SPONSORERET indhold

Jordbærsaft

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mums på en dejlig sommerdag!

Af: Mai Knauer Foto: Columbus Leth
21. jun. 2016 | Opskrift | Hjemmet
1 liter

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 20-25 min.
1 kg jordbær
5 dl vand
ca. 350 g sukker
1 stang vanilje
1 stjerneanis
evt. frisk mynte

  1. Skyl og nip jordbærrene, og kom dem i en gryde med sukker, vand, flækket vaniljestang og stjerneanis.
  2. Bring gryden i kog, og lad den småkoge i ca. 20 min.
  3. Si jordbærsaften, og hæld den på skoldede flasker, gerne skyllede med lidt atamon, så holder saften længere.
  4. Sæt flaskerne i køleskabet.
  5. Nyd saften iskold fortyndet med lidt vand og evt. isterninger. Pynt evt. med lidt frisk mynte.