SPONSORERET indhold
Julegazpacho
Gazpacho som du kender den, men med et strejf af jul. En opskrift af Frantz Maurice Scott.
4 personer
Ingredienser
1 agurk
1 rød peberfrugt
1 dåse flåede tomater
1-2 fed hvidløg
1 dl kokosmælk
1 spsk olivenolie
75 g peanuts
2 lime, saften heraf
1 spsk julekrydderier
(nelliker, allehånde, kanel, stjerneanis)
salt og peber
Sådan gør du
- Skær agurken og peberfrugten i store stykker.
- Kom dem i en blender sammen med flåede tomater, hvidløg, kokosmælk, olivenolie, peanuts, lime, julekrydderier, og blend godt.
- Stil den på køl 1-2 timer. Server julegazpachoen i shotglas med knuste isterninger.
Tip
Server gazpachoen som suppe med hjemmelavede surdejsboller med valnødder.