Julekonfekt i skaktern
SPONSORERET indhold

Julekonfekt i skaktern

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Halter du lidt bagefter med juleforberedelserne, eller har konfekten allerede fået ben at gå på, så får du her opskriften på en nem marcipan og nougatstang, der er hurtige at lave.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
13. dec. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
1 stang

Ingredienser

100 g blød nougat
100 g ren rå marcipan
100 g mørk chokolade, 60 %
evt. 3-4 spsk. kagedrys

  1. Afkøl nougaten i køleskab. Skær nougat og marcipan i 4 ens stænger. Læg dem ovenpå og ved siden af hinanden på husholdningsplast, så de danner en rektangel med skakternmønster. Pres dem let sammen.
  2. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn, og overtræk konfektstangen. Læg den på husholdningsplastfilm. Pynt evt. med kagedrys. Lad chokoladen størkne.