SPONSORERET indhold
Nemme julesild med ingefær
Nemme sild til jul: Sådan laver du hjemmelavede sild med ingefær til jul. Disse gode frokostsild er hurtigt lavet, hvis du kan skaffe friske sildefileter eller har nogle i fryseren. Her får du opskriften på nemme og lækre julesild til julefrokosten. Velbekommen!
Julesild til 8 personer |
Total: 43 min |
Arbejdstid: 25 min
Ingredienser
Det skal du bruge til at lave nemme julesild
- 8 sildefiletter
- salt & peber
- 10 g frisk ingefær
- 2 fed hvidløg
- 1 frisk chili
- 2 dl vand
- 2 dl sukker
- 2 dl eddike
- ½ tsk. salt
- 1 rødløg
- Tilbehør: Groft rugbrød
Sådan laver du nemme julesild
- DRYS sildefileterne indvendigt med salt og peber.
- LUK sildefileterne, og læg dem i en bradepande med bagepapir.
- SKRÆL ingefæren, og skær den i meget tynde strimler. Pil hvidløgsfeddene, og snit dem fint. Rens chilien, og snit den fint.
- KOG en lage af vand, sukker, eddike, salt, ingefær, hvidløg og chili. PIL rødløget, skær det i tynde skiver, og rør dem i den kogende lage.
- HÆLD den varme lage med fyld over sildene, og sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 10-12 min.
- SERVÉR sildene varme, lune eller kolde med groft rugbrød til.