Julesild
SPONSORERET indhold

Nemme julesild med ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nemme sild til jul: Sådan laver du hjemmelavede sild med ingefær til jul. Disse gode frokostsild er hurtigt lavet, hvis du kan skaffe friske sildefileter eller har nogle i fryseren. Her får du opskriften på nemme og lækre julesild til julefrokosten. Velbekommen!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Martin Dyrløv
08. dec. 2020 | Opskrift | Hjemmet
Julesild til 8 personer | Total: 43 min | Arbejdstid: 25 min

Ingredienser

Det skal du bruge til at lave nemme julesild

  • 8 sildefiletter
  • salt & peber
  • 10 g frisk ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 1 frisk chili
  • 2 dl vand
  • 2 dl sukker
  • 2 dl eddike
  • ½ tsk. salt
  • 1 rødløg
  • Tilbehør: Groft rugbrød

Sådan laver du nemme julesild

  1. DRYS sildefileterne indvendigt med salt og peber.
  2. LUK sildefileterne, og læg dem i en bradepande med bagepapir.
  3. SKRÆL ingefæren, og skær den i meget tynde strimler. Pil hvidløgsfeddene, og snit dem fint. Rens chilien, og snit den fint.
  4. KOG en lage af vand, sukker, eddike, salt, ingefær, hvidløg og chili. PIL rødløget, skær det i tynde skiver, og rør dem i den kogende lage.
  5. HÆLD den varme lage med fyld over sildene, og sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 10-12 min.
  6. SERVÉR sildene varme, lune eller kolde med groft rugbrød til.

Anbefalet til dig