Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Julesild
Foto: Martin Dyrløv

Nemme julesild - opskrift fra Hjemmet

Nemme julesild

Undgå julestress med dette hurtige og lækre juletip.

Print

Arbejdstid: ca. 20 min.
8 sildefiletter
2 dl vand
2 dl sukker
2 dl eddike
1-2 spsk. fintsnittet ingefær
1 rødløg
hvidløg, chili og salt

  1. Drys 8 sildefileter med salt og peber, og læg dem i en bradepande med bagepapir.
  2. Kog en lage af 2 dl vand, 2 dl sukker, 2 dl eddike, ½ tsk. salt, 1-2 spsk. fintsnittet ingefær, hvidløg og chili.
  3. Tilsæt 1 rødløg i skiver, kog op, og hæld det over sildene.
  4. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 10-12 min., og servér sildene varme, lune eller kolde med groft rugbrød.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad, Fisk og Tilbehør